Jag tar tillbaka…

januari 8, 2013

Jag tar genast tillbaka mitt förra inlägg. “Återkallar” precis som Scandic ibland gör med sina mail. Hur som haver det är inte längre grått. För idag kom snön och genast blir allt så mycket ljusare. Vitare. Härligare. Jag älskar det. Så mysigt! Nu eldas det i brasan. Jag dricker ett glas vin och skriver om ett kapitel i min nya bok. Man får skriva om. Eller rättare sagt lägga till. Och snart kommer den! Känns kul att släppa den och planerna är i full gång inför releasen. Vill ni komma förresten?

I morse åt jag frukost på Urban Deli med en av mina absolut bästa vänner som jag har saknat så otroligt mycket att det gör ont. Älskar dig Lisa!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Jag tar tillbaka…

Hanna / januari 8, 2013

Klart att jag vill komma på din releas. Ja imorse var det ju juvligt ute. Knastrade fint under fötterna och träden bedårande vackra. Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories