Jag spelar i Milleniumfilmen

maj 16, 2011

Foto3902.jpg

Just nu är jag väldigt upptagen med ännu en filminspelning. Otroligt kul! Det är den amerikanska versionen av Stieg Larssons milleniumfilm. Nu spelas den första filmen in “The girl with the dragoon tattoo”. Rooney Mara (Lisbeth Salander) och Daniel Craig (Michael Blomqvist) har huvudrollerna. Vi håller på med en scen i tre dagar!!!! Alla ni som har spelat in film vet hur länge det är! Hela filminspelningen tar cirka 10 månader. En svensk långfilm tar cirka 6-8 veckor. Vi gör alltså en enda scen i tre dagar som kommer motsvara cirka 1,5 minuter i filmen. Tyvärr får jag inte säga någonting och sekretessen är otroligt hög. Vi har en basecamp och bussas ovetandes till inspelningsplatsen. David Fincher är förresten grym, men det visste ni nog. Budgeten är helt enorm. Väldigt kul att träffa och prata med Rooney som är supertrevlig. Visste ni att hon har bott hos mig?

Foto3903.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments on “Jag spelar i Milleniumfilmen

Brain Seltzer / maj 16, 2011

Men vafan är det här? letar du upp alla dessa projekt eller är det projekten som letar upp dig?

Eller är detta ett led i ditt projekt att marknadsföra dig och göra dig ett namn inom media? I så fall har du min fulla beundran för engagemang och målmedvetenhet. Det kommer inte dröja förrän du är ett stort namn i Sverige, ännu större än nu. Ser fram emot det och jag ser att det är ytterligare en film jag kommer att bli tvungen att se. Ska bli kul att se dig på film.

Du är bäst!

Svara

Lotta / maj 16, 2011

Halloj Anna !
Vad kul !!! Lycka till med film karriären !! Tog en promenad igår och hamnade då, helt ovetandes om detta filmande, bland en del skåpbilar / långtradare fr detta filmbolag. Filmandet var dock över..och de höll på att plocka ihop…;o))

Kram
Lotta DKSG
PS. Kul att se dig i lördags..och framförallt att ni kunde komma till Kjula…;o))

Svara

Beundrar / maj 16, 2011

Instämmer, du är bäst!

Svara

snäckan / maj 16, 2011

Såå grymt kul vännen!! vill höra allt sen när vi ses. Puss

Svara

Eva / maj 16, 2011

Tack Anna för att vi får följa ditt liv! Din energi och livsglädje är ovanligt stor. Jag läser varje dag och läser om dina äventyr.

Bileva från Båstad

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories