Jag somnar nästan alltid

april 17, 2012

Igår var jag på Lidingö en sväng igen. Tog mig tid för yogamassage hos bästa Ulrika. Hon är alltid så lugn och harmonisk. Och det är lätt att slappna av där. Jag behöver verkligen unna mig det här nån gång då och då. Särskilt när jag har mycket att göra. Jag somnar nästan alltid. Helt underbart. Hojta om ni vill prova då alla mina bloggläsare har 50% rabatt första gången.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 Comments on “Jag somnar nästan alltid

Malin / april 17, 2012

Hej!

Härligt inlägg! Jag vill gärna prova. Älskar massage & yoga!

Svara

  Anna Benson / april 17, 2012

  Malin vad kul! Jag kan med varm hand rekommendera Ulrika. Jag är kräsen. Maila henne på ulrika.rosander@gmail.com för bokning och rabatt. Hälsa från mig. Du kommer inte ångra dig. Kram!

  Svara

Mikaela / april 19, 2012

Hojt!!

Fantastiskt, jag har haft så svårt att hitta en bra massör sedan min blev med stor gravidmage. Jag testar väldigt gärna Ulrika och litar på ditt ord! 🙂

/ Mikaela

Svara

  Anna Benson / april 20, 2012

  Ja, jag är övertygad om att du blir nöjd! Kram

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories