Jag slog till honom!

mars 19, 2011

bild.JPG

Igår var jag och boxades med alltid så glada Cia. Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll. Boxningen i sig var rätt kul och det var en skön känsla att få ut lite agressioner. Har jag några såna? I omklädningsrummet sprang vi på Angela Monroe som är räääätt mycket biffigare än vad jag är… Kvällen slutade med en drinkrunda på de gamla klassiska haken Riche och Anglais. Köttbullar blev det också. Underbar tid.

Förresten jag boxade till vår instruktör lite… Han var toppen! Och snygga kläder från Nike hade jag också.

bild3.JPG

bild2.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag slog till honom!

barbis / mars 19, 2011

Oj vad glad jag blir över starka kvinnor….lycka till med dina mål

Svara

Latest comments

Archives

Categories