Jag ska sjunga med Carola, Perelli och Dawn Finer…

februari 10, 2010

alla kan sjunga 2009_510

Du kan sjunga gospel!

En av mina bästa vänner – Gabriel Forss är körledare för Sveriges största kör “Du kan sjunga gospel” Konceptet är riktigt läcker och alla kan vara med. Gospelmusiken har fått miljontals amerikaner att sjunga och nu är det min tur…kanske din?

I Filadelfiakyrkan vid S:t Eriksplan inleder man den 12:e terminen med Gabriel i ledningen. Varje termin avslutas med en stjärnspäckad konsert. Flera kända artister har medverkat under årens lopp och man får en unik möjlighet att sjunga tillsammans dem. Alla från Charlotte Perelli, Carola, Sarah Dawn Finer, Niklas Strömstedt 🙂 till Pernilla Wahlgren och Shirley Clamp med många flera.

Kursen leds av mina fina vän Gabriel Forss, lärare i Fame Factory, dirigent för en av Sveriges bästa gospelkörer One Voice och programledare på SVT i “Förfest hos Gabriel”. Gabriel vann också tillsammans med gruppen Blond den svenska melodifestivalen 1997 med låten “Bara hon älskar mig”.

Gospelkursen äger rum på måndagar mellan kl 19.00-20.30 vid 10 tillfällen med början den 22 februari och avslutas sen med en konsert den 17 maj! Än finns det några platser kvar. I genomsnitt så har man ca 1000 körmedlemmar. Priset för hela kursen är 1100:- och du får ett klippkort som gäller i två terminer, så om du missar något tillfälle under våren kan du ta igen det till hösten då kursen fortsätter.

Den här terminen ska man dessutom vara med och sjunga på en stödgala för Haiti den 25:e februari med bla Carola, Charlotte Perelli och Sarah Dawn Finer.

Gissa om jag ska vara med???

Läs mer på www.dukansjungagospel.se

Vi ses!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag ska sjunga med Carola, Perelli och Dawn Finer…

Snäckan / februari 11, 2010

ÅÅÅ vad kul!! jag vill oxå!! :-)))

Svara

Jennie B / april 25, 2010

Hej! Har du information om er avslutningskonsert den 17 maj? Vilken tid, biljettpris m.m? Du kan väl maila mig…

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories