Jag ska inte dö idag

augusti 26, 2014

20140825_183740_1

Igår kväll var jag hos världens bästa Pamela Andersson som hade bokrelease av sin bok “Jag ska inte dö i morgon”. En fantastisk bok som jag redan har läst. Eller faktiskt lyssnat på. Pamela läser in sin bok själv och är fantastiskt duktig. Jag grät såväl som skrattade både en och sju gånger. Alla bör läsa (eller lyssna på) den här boken. Den är otroligt stark. Och förutom cancer och kampen för att överleva handlar det om lite jävla anamma och fightingspirit.

Det var mycket folk på plats för att gratta Pam. Själv tog jag med en julgran istället för en blomma med löfte om en julgran till jul eftersom just julen är en av Pams delmål – att få uppleva ännu en. Grym bok!

Läs mer om den här.

Nu är jag på väg till Göteborg och förberedelse av min egen bokrelease. Och imorrn ska jag dessutom hänga konst. Ett ben jag knappt hinner stå på just nu men jag gör’t ändå.17

20140825_184226_1 20140825_184336_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories