Jag önskar jag kunde gå…

maj 14, 2010

Åh nu på måndag har min underbara vän Gabriel Forss konsert i FIladelfiakyrkan vid St Eriksplan i Stockholm. Det är hur många som helst där. Ja, över 1000 personer bara i kören. Gästartist är fantastiska Sarah Dawn Finer. Hon är ju underbar! Jag var med i kören i höstas och sjöng med henne och Carola. Det var rätt kul. Tror (hoppas) inte min underbara stämma hördes så mycket då. Konserten på måndag kommer vara grym. Musik är det bästa jag vet och framförallt live och det gör mig lite “ont” när jag missar en massa roliga grejer i Sverige. Konserten på måndag är en sån grej. Gå om ni kan! Garanterat en grym upplevelse. Tror man kan köpa biljetter på plats innan konserten, om det inte är slutsålt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories