Jag och Kenyanerna

mars 18, 2014

IMG_20140318_201226

Jag ska tydligen springa Göteborgsvarvet. Hade inte planerat det men när min kompis Anna frågade om jag ville ta hennes plats så tvekade jag ändå inte att tacka ja. Så jag och Hellen ska löpa. Göteborgsvarvet är en halvmara och blir perfekt uppladdning inför mitt kommande marathon i oktober i Chicago. Tanken är ju att jag ska springa maran under fyra timmar denna gång. Har sprungit i New York samt London tidigare men aldrig under fyra timmar. Trots att jag har varit grymt nära. Många klagar på för mycket folk i Göteborg. Trots allt är det världens största halvmara (64 00 anmälda!). Hmm jag har sprungit en gång tidigare (1,47) och har aldrig haft problem med just trängsel eftersom jag har för vana att ställa mig längs fram… Hmm ja jag vet inte ok. Eller? Senast i Göteborg var det jag och alla duktiga elitlöpare i tv-rutan när löparna presenterades. Något pinsamt stod jag bredvid löpare med nummer 2, 5 och 9. På min nummerlapp stod det typ 4967. Det var lite genant. Eller? Ska inte göra samma grej i år. Promise. Eller? Förhoppningsvis slipper jag inte kuta och springa livet ur mig då.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories