Jag måste!

mars 10, 2013

Ville bara tacka för alla brev och meddelanden som kommer in kring min nya bok A. Tack! Jag blir så rörd att ni är så många som hör av er såväl till mig som förlaget. Har du inte beställt eller missat mig ute på turnén och önskar ett signerat ex så klicka på länken nedan.

“Har läst klart din bok, o ja, finner knappt ord. Grymt bra o väldigt rörd blev jag. Vissa delar i den var som om man läste om sig själv. Beundrar dig o ditt sätt att öppna dig i denna bok . Kram”

“Jag vill egentligen bara tacka för att du delar med dig av dina ord, upplevelser och framförallt starka nära känslor via dina texter och den verkliga historian.”

“Har nu kommit lite mer än hälften i din bok..och jag är så rörd och tårar har runnit.”

“Jag fascineras av ditt mod och din styrka i båda dina böcker (ska erkänna att jag ännu inte riktigt hunnit klart med någon av dem, då jag i måndags först upptäckte att “du fanns”.. men har “knarkat” båda två de senaste dagarna mellan jobb ;). Dessa både berör och väcker starka känslor.”

“Och, vad jag tycker. Jag tycker de båda är fantastiska!! Extremt närvarande och känslostarka.”

“Kan inte låta bli att höra av mig till dig då jag tycker att du bidrar med något speciellt med dina böcker “C” och “A”. Det är tufft att du skriver så ärligt om det du varit med om, jag blir berörd och tänker till lite extra. Älskar när böcker får mig att känna så. ”

“Sträckläste mitt signerade exemplar som kom med posten idag. Litet som att läsa om mig själv. Dina böcker behövs.”

“Jag har läst nu. Vilken fantastiskt bra bok Anna. Till och med snäppet bättre än C. Du är en hjälte! Väldigt viktig bok du har skrivit. Kram”

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 Comments on “Jag måste!

Marie / mars 10, 2013

Minst lika bra som C! Tvingade mig själv att inte sträckläsa A, den fick ta 6 dagar. C tog jag på 1 dag. Du är så modig Anna och du skriver så bra. Är så stolt för att du kommer från “min” kommun. Marie

Svara

Mia / mars 11, 2013

Tusen tack Anna för ännu en fantastisk bok. Stäckläste “A” igår och blev väldigt berörd. Tack för att du delar med dig av ditt liv och dina erfarenheter och tack för ditt mod!

Svara

    Anna Benson / mars 11, 2013

    Tack snälla Mia! Vad glad jag blir. Stor kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories