Jag lovar mig själv!

december 2, 2012

Vilken fantastisk vinterdag det har varit i dag. Jag lovar mig själv i detta nu att jag ska bli bättre på att gå promenader. Njuta mer. Jag och Johanna gick en fantastisk promenad längs söder. Helt åt andra hållet än det jag brukar gå (läs springa). Och helt plötsligt så uppenbarar sig en ny stadsdel. En stadsdel jag har bott i över tre år. Inte klokt! Längst med vattnet och runt “söderön”. Vi var allra längst ner vid Danvikstull. Det är fint där. Tänk vad de har byggt upp sista åren. Utsikten från Ersta är magisk. Ja, så väl den från Mosebacke, my hoods. Hoppas ni också har haft en bra söndag och kunnat njuta av det underbara vädret. Har jag sagt att jag älskar snö? OCH SOL!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag lovar mig själv!

Mona / december 2, 2012

Sol och värme vet vi ju att du älskar…….men jag börjar att tro att du även tycker om snö och vintern. Ser helt underbart ut, vilken dag….:-) Sen en värmande brasa och raggsockarna…..mysigt!!!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories