Jag kör Segway i…

maj 8, 2012

…de värmländska skogarna. Så jäkla coolt!! Har ni testat det? Alltså att köra Segway överhuvudtaget? Det är så roligt. I Miami är det supervanligt och jag ser massor folk varje dag som kör dessa. Borde ha en sån på landet. Kanske även kunde funka i stan? Tänk när jag kör från Mosebacke ner till Urban Deli varje dag. Skulle skrämma livet ur personalen. Har svårt med bromsen. Vore roligt. Helt kanon är den! Går snabbt (max 20km/h) och är smidig. Jag har dock en lustig förmåga att göra V-tecknet när jag kör…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Jag kör Segway i…

Ewa / maj 8, 2012

En sån måste Du ha, tänk vad coolt att köra ner till Stureplan, kanske iklädd långklänning och håret som fladdrar i vinden. En röd ska det vara, den måste ju passa till “Pärlan” eller hur.
Tuff brud i lyxförpackning !!!!!

Kram/Ewa

Svara

    Anna Benson / maj 8, 2012

    Det låter verkligen underbart Ewa! Kanske borde se till att det blev av… Kram!

    Svara

Tony / maj 10, 2012

Du ser störtskön ut..Lika cool som alltid..

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories