Jag kommer tillbaka

februari 15, 2015

Kära blogg. Tack för att du bryr dig. Jag mår inte bra just nu. Är väldigt ledsen och försöker göra vad jag kan för att må bättre. Trots all hjälp och alla knep jag tar till, inte minst alla mentala övningar jag en gång lärt, gör det ändå så otroligt ont i mig. Smärtan i bröstet. Krampen i magen. Värken i huvudet. Det svarta under mig. Hålet. Det rasade. Allt föll. Det gick inte mer. Och jag känner mig ensammast i världen trots en arsenal av vänner och familj runt omkring mig. Kunde inte ana att det skulle slå så hårt och jag önskar att jag kunde styra över hur jag kände. Jag försöker. Och kämpar. Jag vet att jag är stark. Jag vet att det kommer bli bättre. Jag intalar mig det. Alla andra intalar mig det. Det måste kännas bättre. Men det gör så jävla ont just nu och mina tårar slutar aldrig att rinna. Kärleken. Tryggheten. Närheten. Glädjen. Skrattet. Borta. Jag vet inte hur länge det kommer kännas så här och jag tar en dag i taget. Jag är sjukskriven och jobbar inte. Ville att du skulle veta. Men jag kommer tillbaka.

Och J, I will always love u. Tack för allt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23 Comments on “Jag kommer tillbaka

Marie Louise w Sjoberg / februari 16, 2015

Jag sträckläste dina böcker när allt rasade för mig.
Dina böcker gav mig tröst då.
Vill skicka dig en stor varm kram när Du nu har det så svårt.
ML

Svara

Jessica / februari 16, 2015

<3 bästaste finaste Anna!

Svara

Annika / februari 16, 2015

Såklart att du kommer tillbaka!
Ta den tid du behöver – vi finns och väntar tills du mår bra!
Kram!

Svara

Mia / februari 16, 2015

Hej Anna,

Vi känner inte varandra, men utifrån vad du beskriver rent känslomässigt så har jag varit precis där du är. Det är bland det jävligaste man kan gå igenom. Man tror aldrig att man kommer att må bättre, men det gör man. Jag lovar. Tillåt dig själv att gråta och låt det ta den tid det tar. Man är starkare än man tror….
Många kramar!

Svara

  Anna Benson / mars 2, 2015

  Tack fina Mia. Ja, det är jävligt. Man hittar små ljus då och då.

  Svara

Tony / februari 16, 2015

Samma kväll jag sett Frk Benson laga mat på TV 4 så läser jag ditt tunga inlägg.

Låt det ta tid.
Kanske ta dig tid att finna nya vägar och nya vänner.
Du har ett härligt driv som är inspirerande att läsa om.

Ta fram penslar och duk och måla motiv du aldrig målat förut.

Svara

EVA RUSZ / februari 17, 2015

slut med flickvännen?
¨Kram Eva

Svara

Gunnel / februari 20, 2015

Hej fina Anna, fina lilla kusinbarn. Skrev ett meddelande – men så hängde sig datorn och texten försvann – den kanske kommer fram senare.
Jag är jätteledsen att du är så ledsen, och det kommer säkert bli värre (vilken muntergök jag är då) – men sen blir det bättre, det måste bara bli så.
Eftersom du är sjukskriven kanske du skall åka till pappa, Torsås och Ragnabo, tanka lite.
kram
Gunnel

Svara

  Anna Benson / mars 2, 2015

  Hej Gunnel, tack för att du hör av dig. Ja, Småland är en oas i allt detta. Kram

  Svara

Ewa / februari 22, 2015

Duktiga Anna !
Har precis sett programmet där du lagar mat. Så superläckert. Vi är många som saknar dina inlägg på bloggen men vi får ha tålamod. Det viktigaste är att du återhämtar dig. Åk ner till din “hemmabas” och hämta kraft och ladda om batterierna. Du är bäst Anna !!!!!!!!!!!!!!!!!

Styrkekram / Ewa

Svara

  Anna Benson / mars 2, 2015

  Fina fina Ewa. Tack! Jag försöker bli stark igen. Kram

  Svara

Ewa / februari 26, 2015

Hej Anna

Känner dig inte så jag vet inte vad som hänt dig, som gör att du mår dåligt. Vad det än må vara ger jag dig styrke kramar.Som någon skrev åk ner till härliga Småland där mår man bra. Kramar Ewa från ett soligt Småland.

Svara

Ann / februari 28, 2015

Hej!
Vi känner inte varandra, men jag läser ofta din blogg. Är ledsen för din skull och vill skicka dig en STOR styrkekram.
/Ann

Svara

Veronica / mars 6, 2015

Hej Anna. Du känner inte mig och inte jag dig heller såklart. Men jag har idag läst boken C och vill skriva några rader till dig. Jag har aldrig tidigare läst en bok som beror på ALLA plan i livet som din bok gjorde. Du är en sann inspirations källa för många och inte minst för mig. Tack Anna du berör mer än du tror. Beställde precis boken A och rosa kokboken. Längtar tills rosa kokboken 2 och att dian böcker ska bli film. Får jag fråga om du har några nya böcker på många förutom rosa kokboken? Tack för allt du ger. Hoppas snart att du mår bättre <3

Svara

  Anna Benson / mars 6, 2015

  Tack Veronica, dina ord betyder mycket för mig. Inte minst just nu.

  Svara

ck / mars 22, 2015

“Dom säger att det finns en regnbåge i smärtan
Utan tårar fanns den inte där
Kommer maj står allt i blom
Kommer maj är snart sommaren här”

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories