And so I did.

maj 7, 2010

Artikeln jag skrev om Jesper Parnevik i lördags har fått otroligt mycket uppmärksamhet världen över. Jag läste om artikeln i New York Times, The British Telegraph, USA Today och 29 andra tidningar. När jag läst 32 slutade jag. Varenda stor tidning publicerade detta runt om i världen. Bara på Aftonbladet har över 65 personer kommenterat artikeln. NBC, ESPN, Golf Channel med flera publicerade det dessutom. Alla med samma citat och hänvisning till min artikel i Aftonbladet.

Ingen hade nog räknat med så mycket uppmärksamhet och allra minst jag eller Jepser. Det har varit turbulent några dagar. Samma publicitet och uppståndelse fick artikeln som jag skrev om Annika Sörenstam i december. Det kan inte vara helt enkelt att vara så stora stjärnor och så bevakade, som de båda.

Mitt uppdrag är att skriva. And so I did.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories