Jag i boxningsringen…

januari 18, 2015

image

Jag har börjat boxas. Har blivit medlem i South beach boxing club. Supercoolt. Har så länge velat prova detta. På riktigt. Inte på SATS utan typ i ringen där det luktar svett bara man öppnar dörren. På SB Boxing club luktar det inte svett även om det är väldigt tufft och väldigt bra träning. Kul träning. Och visst här finns en ring men än så länge slår jag på sandsäckar. Förutom igår när min tränare tvingade mig att ställa mig i mitten och visa upp nästa övning tillsammans med honom inför hela klassen. Det var lite pinigt. Jag är ju rätt ny… och jag vet att han har sparrat betydligt tuffare än mig. Men min vänsterkrok – watch out.

Nu söker jag boxningsklubb i Stockholm.  Någon som vet? Helst vill jag boxas utan att få stryk… min smärtgräns är väldigt låg. Tips mottages 🙂

Har köpt såna där band man snörar varje gång och ska köpa coola handskar också…

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Jag i boxningsringen…

Anders Assarsjö / januari 18, 2015

Härligt Anna !!

Svara

Kuratorn / januari 18, 2015

Du har ju alltid varit lite hårdhänt så kan funka… Däremot tror jag inte på själva fightinggrejen. Hade ju inte mycket att säga till om varken i sumodräkten eller uppe på de där andra grejerna!

Svara

    Anna Benson / januari 19, 2015

    Haha kuratorn! Long time du kommenterade. Kul att du är här. Nja jag är en vekling håller med. Vore sjukt kul att gå en match (fast jag har inte lärt mig sånt än) men askul och bra träning att boxas mot varandra (ser det ut som). Sumodräkten vilka minnen. Så trist att jag inte var på topp när ni var uppe saknar er båda. Stor kram

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories