Jag hittade en plats

juli 6, 2014

image

Vi har precis gått en lång promenad i två timmar. Furillen är kargt och avskalat. Otroligt otroligt vackert. Hittade en plats på en stor sten där vågorna slog. Tog av mig barfota och satt där en stund. Solen brände. Blundade. Så härligt. Kommer bära med mig den platsen länge. Tänka tillbaka dit. Min gamla bordtennistränare Rowden lärde mig att göra så med olika platser. Just en lugn plats är väldigt härligt att gå till i tankarna när saker runt omkring är mindre lugna. Stenen som jag precis satt på kommer jag återvända till många gånger. I tanken.

Nu ska vi snart åka mot Visby och färjan. Johanna kör för fulla muggar. Superskönt!

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag hittade en plats

Ingrid Bogren / juli 6, 2014

Bra tips från Rowden. Gör likadant när jag hittar avkopplande platser o situationer.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories