Jag har skrivit en…

juni 17, 2014

IMG_5830

Jag har skrivit en krönika i Östermalms saluhalls magasin. Väldigt trevligt uppdrag och jag känner mig hedrad. Jag älskar ju att skriva krönikör och gjorde det “förr” när jag spelade bordtennis i såväl Barometern som Östra Småland för att summera säsongen. En evighet sedan. Jag skulle nog inte kunna köra tvåpunkt forehand längre. Min favoritövning. Herregud vad längesedan det var jag spelade.

I morse bjöd entreprenörskan Lina Bielsten in till frukost och lanseringen av magasinet . En massa nätverkande “powerkvinnor”, som Lina uttryckte det, var på plats. Väldigt trevligt. Själv träffade jag vår mäklare som meddelade att inflytt i nya lägenheten nog inte blir förrän till våren…! VILL FLYTTA NU! Skit. Men det är väl någon mening med det också och det kommer bli så härligt.

Paula från Robert’s Coffee strålade som alltid. Hon säljer mina EATSweden böcker vilket ju såklart är väldigt kul tycker jag.

Väldigt mysig start på dagen. Tack fina Lina! Dels för uppdraget i tidningen och för i morse.

IMG_5833IMG_5817 IMG_5821 IMG_5818 IMG_5822IMG_5813

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Jag har skrivit en…

lars c tisell / juni 18, 2014

Bästa kollega,

JAG skulle vilja ha ett ex av “Saluhallmagazinet” för ev dra några rader i de utländska tidningar och tidskrifter jag jobbar för, tack!!!

Amicalement

LARS C TISELL
Service de Presse,
St.Kvarng 59-1315,
21129 Malmö
____________________________

Association des Journalistes du Patrimoine a Paris(Unesco-Eu),
Chevaliers et Dames de FRANCE,
Cultureadviser – Historian – African Game Ranger
(Facebook-Linkedin)

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories