Jag har fått hund!

maj 29, 2011

IMG_6844.jpg

Ja, alltså jag har inte fått hund. Men jag är hundvakt. Älskar verkligen inte hundar, men vissa och ja jag kan faktiskt tänka mig att ha hund. Ibland (hur fan ska jag göra med allt resande?). En väldigt liten hund i så fall. När jag bodde hos Madeleine i Helsingborg för många år sedan så hade vi hund. Det var riktigt mysigt och Alice kommer jag aldrig att glömma. Igår på restaurang “Josefina” träffade jag söta Emilia som hade sin lilla pärla Elly med sig. Elly är en liten valp och inte alls gammal. Det roliga var att hon fick hoppa upp på Fredriks moppe och följa med mig hem genom staden. Måste sett rätt kul ut. Jag har haft det sååå mysigt med Elly och riktigt lugnt och skönt. I natt sov vi supergott och hon stormtrivs hemma hos mig, men gillar inte att springa i trappan själv. Näpp prinsessvarning och divaattityd gör att hon bärs upp. Om jag tycker det är kul när hon bajsar? Nej. But I love her och igår kväll tog vi världens längsta promenad på Söder och i Gamla Stan. Sååå härligt. Vi hade drickpaus också.

IMG_1110.jpg

2011-05-28 19.21.15.jpg

2011-05-28 21.58.51.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Jag har fått hund!

Anna / maj 29, 2011

FIN!!!

Svara

  Anna Benson / maj 29, 2011

  I know! Love her!

  Svara

Frida / maj 30, 2011

Gillar din hatt! Plus att du varit väldigt snygg på alla kort den senaste veckan:)

Svara

  Anna Benson / maj 30, 2011

  Tack Frida. Så snäll du är. Stor kram

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories