Jag har checkat ut

september 8, 2012

image

Jag har precis njutit av Elements SPA på Clarion Stockholm. Så härligt! Efter en tokig vecka med massor jobb. Ni vet då när man knappt kan sova, rädd att glömma något. Allt kommer på en gång. Är det inte alltid så? Nu har jag i alla fall checkat in på ett av Stockholms bästa hotell. I en underbar liten svit med en magisk terrass. Jag älskar vackra utsikter. Jag ska bara vara för en dag. Ni vet ledig. Underbart.

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 Comments on “Jag har checkat ut

Mona / september 8, 2012

Tänk så underbart och det är du väl värd….♡
Det skulle vi alla kvinnor göra mer regelbundet……!!!!
Ta paus och tänka lite mer på oss själva.
Så njut och ha en riktigt skön vilodag dag.
Kramizar♥♥♥

Svara

    Anna Benson / september 9, 2012

    Tack Mona! Det var helt underbart. Och ja du har helt rätt. Man bör göra det oftare. Ibland räcker det lilla enkla minst lika bra. Kram!

    Svara

SverigeBloggar / september 8, 2012

Kan du mejla mig när du ser detta? Vi har ett erbjudande till dig.

Svara

Adam / september 9, 2012

Jag har oxå ett erbjudande till dig men jag är för blyg för att lämna ut min mejladress….sötnos!

Svara

Marie / september 9, 2012

Har du sålt din lägenhet, och i så fall, var ska du bo framöver?

Svara

Latest comments

Archives

Categories