Jag har böjt en iPad!

januari 31, 2015

20150128_175134_1

Ok det här hände under två veckor antagligen. Jag har inte märkt det. Och nej jag har inte använt den så mycket. Verkligen inte. Men jag har använt det. Köpte den ju kring nyår och det enda jag har gjort med den egentligen är att spela ett speciellt litet bilspel som jag blev helt HOOKED på. Och japp nog har jag spelat. Men inte SÅ mycket. Man håller i iPaden med händerna på båda sidor så som du håller i en ratt och svänger på samma vis genom att luta. Och det går snabbt och kurvorna är väldigt skarpa. Jag är rätt bra på dataspel och sånt, även om jag nästan aldrig spelar längre. Men jag verkar hålla jävligt hårt för efter typ två veckor av spelande så upptäckte jag att min iPad var böjd! Helt sjukt.

Apple har enligt vad de säger aldrig sett något liknande. Och det finns ingen som helst garanti som täckte det. Tji fick jag för att jag var otrogen mot Samsung. Fy fy mig! Och ja, tacka vet jag Samsung! Och bilspelet? Jag har slutat. Och iPaden den vilar i sin grav.

20150128_175118_1 20150128_175108_1

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments on “Jag har böjt en iPad!

Anders Assarsjö / januari 31, 2015

Dom är inte byggda för att böjas hehe….

Svara

Eva Björk / januari 31, 2015

Grattis, va duktig du är. Då stämmer “reklamen”

Svara

Linda / februari 1, 2015

Sonens är också böjd! Hör av dig till mig om du ha möjlighet!

Svara

Pernilla / januari 8, 2017

Min är också böjd och därför kan jag inte byta glaset som nu har en spricka, dock inte spruckit pga böjningen. Min dotter tappade den senare. Tror nog iphone spelar dumma. : (

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories