Jag har åkt allt

december 8, 2010

annabensonhemms.jpg

0_1.jpg

Idag har jag varit lite överallt. Tack gode hud för min Galaxy Tab, som har guidat mig runt i Stockholm o samtidigt ger mig känslan av att livet leker – jag fullkomligt älskar den och fattar inte vad man gjorde innan!? Jag har åkt nästan alla färdmedel idag. Till och med pendeltåg. Nu är jag på väg från Hässelby och bästa Hellen för ett snabbt pitstop på Mosebacke och sen vidare till Nacka och underbara Lisa. Imorrn står det Kalmar i kalendern. Miami måndag. Längtar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Jag har åkt allt

Bloggelito / december 8, 2010

Du har mycket kvar innan du åkt allt.

Helikopter, motorcykel, ambulans, rullstol, sjuksäng, likbil.

Själv har jag åkt med samtliga. Har tom ägt en likbil. Svart.

Har det så gott i värmen. Miami, jag är inte avundsjuk. Ähum

🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories