Jag förstår honom

april 26, 2010

Jag förstår honom. Micke är bra. Jag gillar honom väldigt mycket och hans ledarskap är storstilad. “Vi måste ställa frågor” är sånt där citat som är fastklistrat på min näthinna när jag tänker på Micke Stahre. Jag minns när AIK presenterade honom för första gången för oss samarbetspartners uppe på Råsunda. Vi undrade alla hur sargade AIK skulle kunna nå längre den säsongen. Stahre var otroligt kaxig men ändå med fötterna på jorden om det nu finns någon logik i det. Jordnära och streetsmart är andra ord som kommer upp. Han tystnade sina kritiker rätt snart och när vi firade guldet på AIK:s guldfest tillsammans på Ambassadeur på Kungsgatan i Stockholm ett antal månader senare, var det nog ingen som ifrågasatte Micke Stahre. Men vad har hänt med AIK sedan dess? Man har tappat en massa storspelare och är långt ifrån samma lag. Kanske finns inte gnistan längre? Att Micke tackar ja till ett tränaruppdrag i grekiska Panionios är helt förståeligt i det här läget. Jag tycker du gör helt rätt Micke. AIK vann SM-guld i fjol. Det borde fan räcka. Time to move on. Läs mer här.

Men som AIK:are hoppas jag såklar på fler guld. Mycket vill ha mer. Är det inte så?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories