Jag flög stridsplan och landade på Gotland

augusti 19, 2011

Jag älskar att göra nya saker. Igår tog jag flyget upp till Luleå för att “flyga” stridsplan på F21. Jäkligt coolt. Blev instruerad av riktiga stridspiloter från flygflottiljen inte minst av min gode vän Stefan som också är pilot. Naturligtvis var det inte på “riktigt” men ändock i en simulator. Jag landade med ett JAS-plan på Gotlands flygplats… Det är i simulatorer alla piloter börjar. Ascoolt. Man kan “typ” säga att jag kan flyga nu. Eller inte, men nästan. Min landning var liiiite skakig. Roligast är att det är bara jag samt en till som har “flugit” i högklackat. Jag och Kronprinsessan Viktoria. Same same, but different.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories