Jag fastnade i leran…

maj 17, 2010

Igår blev det ännu en dag på underbara “The Standard”. Underbart, men med tanke på att jag skulle åkt båt heeela dan var det inte lika underbart. Jag fick dock en trevlig lerbehandling av den gemytlige Yogaläraren. Varför kan jag inte komma ihåg vad han heter? Inser förresten också att jag har extremt svårt för tyskar. De är så speciella. I alla fall de flesta av dem. Jag har alltid tyckt det och kan inte påstå att jag har särskilt många tyska vänner. Har några trevliga i min gamla klubb i Stuttgart men för övrigt tror jag inte jag gillar en enda tysk (som jag vill kännas vid, vill säga). Jobbade lite på kvällen. Har lite på gång denna veckan, vilket är väldigt kul.

Hoppas din helg har varit bra och att du har kunnat njuta minst lika mycket som jag. Ta vara på alla möjligheter. Ny vecka. Nya möjlighet. Jag älskar det. Förresten denna vecka ska jag göra något väldigt speciellt som jag kommer få minnas hela livet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Jag fastnade i leran…

Frida / maj 17, 2010

Bra val där Benson!!! Det kommer att bli sååå bra. Lycka tIll!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories