Jag är kär!

juli 2, 2010

Jag jobbar nu på en ny dator. Eller faktum är att jag jobbar på två. Min kära gamla vita fina och så den här lilla Acer-pärlan. Det är en Aspire 1420 med en vridbar skärm (vad jag nu ska ha det till?) på 11,6″. Supercool är den och liten och smidig. Rymmer i nästan alla mina handväskor. Passar mig perfekt. La några timmar på att fixa alla nödvändiga program så som officepaketet, photoshop och Spotify. Jag är en liten hacker! Det bästa är att den är lätt och har en batteritid på typ 4-5 timmar. Vi hörs! Tack snälla Acer för denna lilla pärla. I love it.

Kan man vara kär i en dator?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag är kär!

Fluortanten / juli 2, 2010

ja det kan man 🙂

Svara

    Anna Benson / juli 2, 2010

    Vilken tur! 🙂

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories