Jag är gästkrönikör!

april 1, 2012

Jag är gästkrönikör i tidningen “Lifestyle Golf” som är ute nu. Otroligt kul att skriva krönikor! Det är stor skillnad på att skriva artiklar. I krönikor får du vända och vrida på texten hur mycket du vill, inte minst ha åsikter. Det får du inte i en artikel där du alltid ska vara neutral. Hur som helst min krönika handlar om golf bland annat. Jag skrev min första krönika när jag var 15 år gammal för tidningarna Barometern och Östra Småland. Då om min bordtenniskarriär och avslutad säsong. Det var också riktigt kul!

Fasen jag vill skriva massor krönikor! Ro hit lite uppdrag tack! 🙂 Btw bilden nedan på mig är tagen av min vän och duktiga fotografen Anna Lundell. Det är faktiskt omslagsbilden på min nya bok “Why not”, som ni bloggläsare för övrigt kan exklusivt börja beställa nästa vecka…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories