Jag är ambassadör för Rosa Bandet 2012!

september 20, 2012

Äntligen kan jag avslöja detta för er!!! Jag har jobbat sedan i maj i det tysta tillsammans med min konstnärskollega Peter Sköld för att få detta att bli verklighet. Vi ska kasta oss in i kampen mot bröstcancer! Cancerfonden har utsett oss till ambassadörer 2012 för Rosa Bandet och det är en mycket stor ära för mig. Ett uppdrag som är så där obeskrivligt betydelsefullt. Ibland önskar man att man kunde göra så mycket mer.

Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom, vilket innebär att var nionde kvinna drabbas. Varje dag får cirka 20 kvinnor beskedet. Jag har själv levt otroligt nära och vet. Det är inte kul.

Måla Rosa är ett insamlingsprojekt till förmån för kampen mot bröstcancer. Vårt mål är att samla in minst 2 miljoner kronor. Detta genom en mäng olika samarbetspartners men framförallt genom en stor turné som jag och Peter ska ge oss ut på. Vi kommer göra 31 stopp under hela oktober månad. I alla möjliga städer. Kanske er stad? Läs mer här!

– Vi är väldigt glada över att få utse Anna och Peter som våra ambassadörer 2012, säger Rebecca Hamner huvudansvarig Rosa Bandet

Du kan redan nu “hjälpa oss att hjälpa” genom att sms:a in MÅLAROSA till 72 988! Då skänker du 50 kr. Vi är enormt tacksamma för alla som är med. Stort tack redan på förhand! Era bidrag förändrar!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Jag är ambassadör för Rosa Bandet 2012!

Ewa / september 20, 2012

Underbara Anna, Du som har så många strängar på Din lyra. En bättre ambassadör för Rosa Bandet kan jag inte tänka mig. Vi berörs alla av tanken på att drabbas av bröstcancer. Låt hela oktober gå i Rosa !!!!!! Vi vill alla dra vårt strå till stacken, stort som smått.

Kram/Ewa

Svara

    Anna Benson / september 20, 2012

    Tack snälla Ewa! Kan du får du gärna vara med och bidra genom att sms:a in “MÅLAROSA” till 72 988. Stor kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories