Jacuzzi och Ölands djurpark

januari 17, 2012

Igår hade jag bokat in grabbarna hela kvällen. Ville göra lite sånt som vi ofta pratar om men som aldrig blir av. Först jacuzzi på Gansevoorth där jag bor. Förstår inte varför det alltid blir så att det man jämt har tillgång till gör man aldrig. Minns när jag som liten flicka var så avundsjuk på alla som bodde bredvid Ölands Djurpark. Jag tänkte att “wow då kan de vara där hela tiden”. Medan mina föräldrar förklarade tålmodigt att de kanske inte blev så om man bodde nära. Hur som helst tillbaka till Miami och igår. Jag hade laddat upp med allt onyttigt Wahlgreens har att erbjuda och Jonas, Gabriel och jag bubblade i nästan en och en halv timme. Vi hade massor att prata om och det var fantastiskt. Särskilt när solen gick ner och det blev mörkt. Thanks guys!

Sen tog vi oss till Casa Tua som är en supercool restaurang och very high end. Här äter många celebrities på grund av god mat såklart men också på grund av de höga gröna häckarna dit inga papparazzis når. Vi fick det största bordet…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories