JA! Äntligen!!!

juli 2, 2011

Igår var det en fantastisk dag på många sätt. Härligt och spännande frukostmöte med Bindefeld och co i Gamla stan. Därefter en tre timmars lunch med en trevlig utvandrare, innan jag nåddes av ett underbart fantastisk härligt grymt bra besked. ÄNTLIGEN! Jag har väntat på det här i 6 månader. Egentligen har det varit min dröm sedan jag var liten. Men nu är det klart! Och det ska bli SÅ kul att få berätta detta. MEN jag kan inget säga än. Men äntligen. Tack gud! Och tack AB!

Efter regn kommer sol. Banne mig! Det har varit en fruktansvärt tung vår. Men nu tror jag och hoppas att vändningen har kommit. Tack. I natt eller i morse rättare sagt gick jag och la mig kl 07. Ska det va så ska det va. Fan så härligt! Och ja, jag drack champagne igår.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments on “JA! Äntligen!!!

Pe / juli 2, 2011

Men nu blir man ju jättenyfiken! Hoppas vi ses ikväll! Puss och grattis!!!!

Svara

Brain Seltzer / juli 2, 2011

Dröm sedan du var liten? Tack aftonbladet? Kan det ha med journalistyrket att göra? En anställning på aftonbladet? Kom igen… Berätta! Jag totalvägrar att grattulera om du inte berättar…

Ett litet grattis i alla fall, tills du drar upp rullgardinen och berättar för oss nyfikna fans./Jocke

Svara

    Anna Benson / juli 3, 2011

    Jocke – det har ingenting med Aftonbladet att göra. This is my thing. Så underbart. Will tell u. Och ja, dröm sedan jag var liten. Kram

    Svara

Sara / juli 2, 2011

Inte vet jag vad det var för en dröm som gick i uppfyllelse, men jag blir glad av glada människor, och drömmar som går i uppfyllelse ska absolut firas så grattis och lycka till med vad det än är!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories