J-O Waldner naken…

mars 6, 2011

Som en del kanske har noterat målar jag då och då. I januari månad hade jag ett utsålt vernissage i Miami. Då var det målningar på nakna kvinnor. Under våren har jag ett nytt vernissage. Denna gång målar jag nakna män. Igår visade jag ett smakprov på det på SM-banketten på Café Opera. Jag har nämligen målat av J-O Waldner naken… Och J-O var tämligen nervös när han skulle avtäcka sig själv. Men det gick fint och med ett litet pingisrack för så var det rätt lugnt. Läs mer här.

Bilder lånade från trevliga Angela Monroes blogg. 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments on “J-O Waldner naken…

Stall Eldis / mars 6, 2011

hehe han ser lite chockad ut tycker jag 😛 eller är det lättnad? 😀

Svara

Stall Eldis / mars 6, 2011

hehe ja men annars brukar ju inte han vara så blyg 😀 man har ju som sagt hört en del haha

Svara

Rebecka / mars 7, 2011

Kul att det blev lyckat! Du är en hejare på att måla, bra tips där med racket;-)

Svara

Brain Seltzer / mars 11, 2011

Jag undrar bara lite sådär…hur visste du hur du skulle måla honom? Bordtennisracketen kanske svarar på det. Man skulle kunna spinna vidare på det men jag tror jag låter bli.

Du är fanimej en mångsysslare av rang. Hoppas verkligen att man får se mer av dig i framtiden.

Stall Eldis har hört en del om J-O. Märkligt, det har jag också, men det mesta av det placerar jag i samma arkiv som historierna om kompisars morsor som såg Christer Petersson på Ica en bit utanför Karlstad när han var i ropet…..

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories