Italiensk tisdagkväll á la moi

november 7, 2012

Igår kväll var det dags för “tisdagsmiddag”. Det är fyra av mina närmsta tjejkompisar som har dragit igång detta, sedan ett halvår tillbaka. Så otroligt bra initiativ och mysigt. Man ses en gång varannan vecka. Nu har jag varit rätt mycket bortrest och working lady for a while så detta var den första tisdagsmiddagen jag var med på. Men äntligen! Och denna gång var jag värdinna. Det blev italiensk för hela slanten. Det kan man aldrig misslyckas med. Gott plock med lite rött till sedan en liten pasta med en massa sallad. Även det rött till. Och sen dolce. Ja, antipasti, primo (secondo hoppade jag över) och sen dolce precis enligt boken. Visst?

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories