Inte superofta, men det händer

september 11, 2011

Igår hade jag en riktigt skön egodag. Jag sov rätt länge, sprang min Söderrunda, lång dusch för att sen gå ner till “Urban Deli Bageriet” på Skånegatan och köpa med mig deras fantastiska frukosttallrik. Sen fortsatte jag ner till Årstaviken där jag har en alldeles speciell brygga som jag brukar sitta och mysa på. Det händer inte superofta, men det händer. Hade med mig ett gäng tidningar. Jag försöker läsa en del tidningar och hänga med. Oftast är det “SvD”, men idag var det branschtidningarna “Journalisten” och “Bokhandel”. Jag älskar såna här dagar. Gud vad jag behöver dem ibland.

Läste om min vän Henrik Hussfelt i tidningen “Bokhandel” som lanserar ett så kallat bok-Spotify som heter “Litfy”. Det är riktigt coolt och perfekt för en bokmal som jag. Särskilt bra är det om man har en “platta”. Jag kör ju Samsung Galaxy Tablet, vilket ger en perfekt bokkänsla. Kolla in “Litfy”.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories