Inte sååå bra…

oktober 29, 2010

Foto0815.jpg

Alltså ja spelet flyter verkligen och jag och Ian spelar varje morgon 08.30 innan det blir kokhett. Han svettas värre än en ja I don’t know. Varje gång säger han “wasn’t this just a perfect workout?” Hmm… Hur som helst skrev jag på min Facebook igår hur grym jag är på tennis. Fick en “gillakommentar” av Sofia Arvidsson efter en sekund. Hon är Sverigeetta och nja alltså inte såååå bra. Go Sofia i Frankrike där hon tävlar just nu! Jag har rätt mycket kul på gång. Älskar det. Känns som om det har varit en månad av lugn och ro och skrivande men nu börjar saker slita och dra i mig och I guess att jag hänger på. Keep in touch. Ni ser hur min svenska försvinner mer och mer va? Can’t help it och tar tillbaka alla onda ord jag har sagt om Victoria Silvstedt när hon pratar svengelska. Nu ska jag sola några timmar. Great day!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories