Inlines in Miami Beach

oktober 28, 2010

Foto0780.jpg

Varje dag snörar jag på mig mina inlines. Det är det bästa bästa och kan absolut inte missas. Jag känner mig rätt säkert och ser förhoppningsvis betydligt mer coolare ut nu än innan. Nu ska jag hoppa i my runningshoes för en runda. Japp, måste hålla igång. Suttit inne hela dan och skrivit så har massor energi i kroppen. Tack bästa Samsung Wave för att du tar så fina bilder. Ni vet att det är världens bästa telefon va? Way bättre än iPhone! Puss

Foto0783.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Inlines in Miami Beach

Freddies Friend / oktober 28, 2010

Nyrakat ser jag……..

Svara

Mia / oktober 28, 2010

Jag har länge gått i valet och kvalet om vilken ny telefon jag vill ha. Från början var jag helt inne på en Samsung Wave, men har nu börjat titta på andra…t.ex Iphone och Sony E.

Så du tycker Samsung:en är bäst? Det var ju bra att veta. Riktigt bra bilder tar den också!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories