Ikväll gjorde jag comeback…

juni 15, 2010

Ikväll gjorde jag comeback på fotbollsplanen, ingen särskild storstilad sådan då matchen slutade 0-0. Och min timing har varit bättre men hoppas ändå att min insats var godkänd. Jag har varit ok i fotboll. Spelade med grabbarna tills jag var 13 och sen i Smålandslaget några år. Var riktigt kul ikväll. St Görans IF heter laget och lirar i div 1 Korpen. Hoppas jag får vara med igen…

Nu är jag i min gamla lägenhet i Vasastan och flyttstädar (ja, du läste rätt!). En ny hyresgäst flyttar in imorrn. Ska äta upp stans bästa Thaimat från Phi Phi Islands först bara. Så jäkla gott och perfekt efter en fotbollsmatch. VM? Nä, det skiter jag i.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Ikväll gjorde jag comeback…

Nr 10 / juni 15, 2010

Bra jobbat idag Benson!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories