IHOP och nakenstranden…

december 28, 2009

Miami 2009 003

Igår började vi dan på IHOP (International House of Pancakes). En stor restaurangkedja i USA. De serverar klassiska american pancakes. Ni vet såna där tjocka…förmodligen väldigt onyttiga. Men goda var de. Jag tog en med jordgubb och banan. Mm… Cia tog blåbär. Det var Gabriel som visade oss IHOP. Hans favoritrestaurang. Vi träffade också Anita där som serverade. Sen ”hamnade” vi på en stor nakenstrand…Spännande. Woops (say no more)! Hmm gissa vad jag drömde om inatt.

Bifogar en rolig bild från kvällen när vi spexar lite med underbara Claes-Göran (Gabriel). Jag nuddar dock INTE. Wouldn’t do that!

Vi begav oss sedan till Adventura Mall igen. Både Gabriel och Cia var väldigt shoppingsugna. Julrea och allt. MASSOR folk. Efter att ha letat parkering  en evighet, tog vi valet parking. Jag älskar valet parking. Du kör bara fram bilen hoppar ur och lämnar nyckeln samt lägger en dollarbunt i handen på han du ger nyckeln till. Lyxkänsla. Underbart. Vi shoppade very long och jag tror att Cia vände upp och ner på allt på XXI Forever (gamla forever 21). MÅSTE vara hennes nya favoritstore. Den och VS (Victoria Secret). Jag höll igen lite igår… åt en underbar panini , med kyckling och pesto istället. Sååå god! Är jag konstant hungrig?

På kvällen åkte vi till Roger och åt middag med honom i hans hoods. Avskeds middag för Cia. Väldigt mysigt. En fantastiskt gott glas sauvignon blanc slank väldigt snabbt ner… Jag älskar vitt vin.

Somnade ovaggad. Miami 2009 013

Miami 2009 040

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “IHOP och nakenstranden…

Challe / januari 6, 2010

Snygg pose 🙂

Svara

Anna Benson / januari 6, 2010

Tack fröken! Vilken i raden menar du ? :)Kul att höra av dig. Hoppas allt är bra därhemma. Update me! Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories