Igår gick jag i kyrkan

juni 2, 2011

IMG_1743.JPG

Igår kväll var jag faktiskt i kyrkan. Det är en församling i Malmö som några av mina vänner har pratat om som heter “United” och som nu har öppnat dörrarna i Stockholm också. Ett något speciellt upplägg och det känns inte alls som om man går i kyrkan, även om jag kan gilla att gå i den traditionella kyrkan ibland. Jag ska ge det några gånger så får jag se hur det känns. Ibland är det skönt att hitta kraft från annat håll. Eller bara sjunka ner på en bänk och få kärlek och kraft. Japp, så tänker jag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Igår gick jag i kyrkan

kyrksyster / juni 2, 2011

Trevligt att läsa!

Svara

  Anna Benson / juni 2, 2011

  Eller hur? 🙂

  Svara

Pärs bilder / juni 3, 2011

Det är lite speciellt med kyrkor. En går var det en på bild.
http://parsbilder.wordpress.com/

Svara

  Anna Benson / juni 3, 2011

  Fin! Kyrkor är underbara. Verkligen en speciell känsla. Kram

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories