Idol audition, mupparna och hyrbilar

december 10, 2009

Disneyworld 034

 

Galet tempo, galen dag. Vi har varit på utflykt. Lämnade ett otroligt soligt Miami cirka 3 timmar senare än tänkt. Heja Enterprise och bilfirman. Efter att ha provat 11 gps så gav vi upp och kastade oss ut i vägdjungeln. Say no more om bilfirman… Men we made it! We hittade Orlando på snabbaste sätt och även Disneyworld.

Samuel var grym chaufför och jag kartläsare. Lite som fröken Thörner… Hur som helst – dåligt väder i Orlando. Eller väldigt mycket kallare än i Miami. Hade vi tänkt på det? Japp, men ändå inte. Strosade runt med ståpäls och shorts på Disney Hollywood Studios och såg bland annat scener ur Indiana Jones, Casablanca, Dancing in the rain med flera filmer. Otroligt kul! Och vi kände oss lite som barn på nytt och pratade i mun på varann hela tiden. Ja, mellan popcorntuggorna då såklart.

Bäst var givetvis avslutningsshowen! Otrolig teknik! Verklighet blandat med tecknat. Obeskrivligt! Har något sett denna show? Så mäktigt. Såg också Muppshowen i 3d. Också superhäftigt. De liksom petade på våra näsor men ändå inte. Sen Hollywood eller heter det Horror Tower? Kommer ej ihåg. Men en läskig hiss var det i alla fall. Fantastisk ljusshow bjöds det på. Se filmen…

Ja, sist men inte minst så var vi på audition för American Idol. Såååå coolt! 🙂 Eller liksom vi kom inte så långt. Typ till grinden (slut på auditions denna dag). Men ändå…

Kul dag helt klart! Men nu när vi väl hittat hotellet med min Thörner hjärna och Samuels racerhjärna så slocknar vi nog rätt snart. För imorrn väntar andra äventyr! Superspännanade! Will tell you more! Promise!

That’s all for now.

Dagens citat : Don’t you worry sir, we have a never ending beverage service here. (Från kvällens resturang när dricka nr två kom in innan den första var slut…)

Disneyworld 072

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories