Idag släpps den!

november 24, 2015

PageLines- Granboken.jpg

Sitter och äter frukost i min nya lägenhet. Magiskt ställe. Ska visa er snart. Packar väskan (viktigt att det inte blir så skrynkligt det jag packar annars blir Susanne tokig :)). Bokrelease ikväll. Försökt hitta något granaktigt att ha på mig. Inte helt lätt. Pappa och Emil min lillebror kommer också. Det glädjer mig extra. Boken handlar ju om granar och pappas resa. Detta är den finaste bok jag har gjort. Och jag är så så tacksam för Johanna Bjuhr som är formgivare och Johan Lygrell som har tagit bilderna. Utan er hade den aldrig blivit så fin. Ni som har sett den fattar. Som sagt ikväll smäller det. Lite pirrigt är det alltid. Känns som man ska föda typ, fast det har jag ju aldrig gjort så vore dumt att jämföra.

Ni som vill beställa gör det enklast här på min sida (signerade ex) eller direkt på granboken.se .

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories