Idag lanserar vi Rosa Kokboken!

juni 23, 2014

Rosa Kokboken

Äntligen lanserar vi Rosa Kokboken! SÅ KUL! Läs mer om hela projektet alla som medverkar och framförallt förhandsbeställ ditt exemplar redan nu! Upplagan är begränsad tyvärr och för varje exemplar går 100 kr till kampen mot cancer och Cancerfonden. En kokbok med 20 paradrecept, 20 livshistorier, 20 tankar om mat och träning och inte minst 20 möten med cancer. En del berättar för första gången.

“1 av 3 får cancer i Sverige idag. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats. För att uppmärksamma sjukdomen och samla in pengar till Cancerfonden har författaren och konstnären Anna Benson samlat 20 välkända kvinnor som delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer. Det kan vara självupplevt, som hos x och x. Det kan ha drabbat en väninna, vilket hände x och x eller så kan det vara en förälder som i xs och xs fall. För att lägga till något mer, något som för det mesta står för det positiva och kärleksfulla i livet, så delar kvinnorna också med sig av sitt paradrecept och om sina tankar kring mat.”

Medverkande: Anette Norberg, Anna Book, Anna Brolin, Anna Maria Corazza Bildt, Christina Schollin, Cissi Wallin, Jennifer Brown, Jenny Strömstedt, Kim Anderzon, Lulu Carter, Magdalena Forsberg, Marie Göranzon, Nanne Grönvall, Pernilla Wiberg, Regina Lund, Renée Nyberg, Sanna Bråding, Sara Varga, Tina Thörner och Valerie Aflalo.

Förlag: Bladh by Bladh
Förläggare: Annika Bladh annika.bladh@bladhbybladh.se
Formgivning: Karin Tingstedt
Omslagsfoto: Charlotte T Strömwall
Huvudfotograf: Yessica Thor
Matbilder: Anders Hylthén
Övriga bilder: Anna Lundell
Redaktör: Maria Neij
PR-ansvarig: Åsa Steen asa@asasteen.com
Försäljning: Hemming & Baggfelt AB anders@hemmingbaggfelt.se

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “Idag lanserar vi Rosa Kokboken!

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories