Idag har jag fött

juni 23, 2014

20140622_214958_1

Det har varit en hel galen dag. Väldig väldigt kul förstås men gud vilken känsla att få släppa Rosa Kokboken idag. Ni vet, ja i alla fall ni som har varit gravida, att det är lite som att föda barn att släppa bok. Herregud jag har ju inte varit gravid men det måste kännas så här. Sort of. Så fantastisk underbar jäkla känsla. Så idag kan man säga att jag har fött barn. Haha. Hur som, boken kommer ju inte förrän den 26:e september och jag kan säga att vi har slitit så otroligt mycket för att vi ska hinna till dess. Trots att vi har varit igång sedan mars-april förra året. Den 26:e september är en fredag och bokmässa och då är det en stor release i Göteborg. Som sagt det har varit galet idag och intresset är mycket stort kring boken. Gomorron Sverige, Nyhetsmorgon, Efter Tio med många flera har bokat. En uppsjö av månadsmagasin och veckotidningar kommer att göra intervjuer. Och idag har en massa underbara människor och företag redan försäkrat sig om sitt ex på hemsidan genom att förhandsbeställa den. Tyvärr är ju upplagan begränsad och med stor sannolikhet kommer boken att sälja slut vilket givetvis är superkul. Boken är ju ett välgörenhetsprojekt rakt igenom och 100 kr går till Cancerfonden och i övrigt är mycket sponsrat så som papper, formgivning, bilder etc och därav den begränsade upplagan. Skulle såklart betyda massor om vi säljer slut och ni vill beställa den. Passar redan nu på att tacka för att ni är så många som redan idag stödjer kampen mot cancer. Tack! Målet är at samla 1 miljon kronor till kampen mot cancer och jag hoppar högt för varje bok som säljs (!) då 100 kr går direkt.

Igår blev det häng på Urban Deli. Väldigt väldigt trevligt och jag och Cia satt kvar till stängning. Vi hade mycket att avhandla. Skulle träffat kära lilla nyfödda Lou men planerna ändrades och jag hoppas få gosa med den lilla mycket snart. Nu ska jag iväg på middag men en mycket fin vän. Hej hopp!

Och just det – ni är så många som har gissat på tävlingen var jag ska åka på torsdag. Kul! Berättar vilka de tre vinnarna är i morgon.

Skärmavbild 2014-06-23 kl. 17.37.11

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 Comment on “Idag har jag fött

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories