Idag åkte jag sightseeing-buss

juni 15, 2010

Anna Benson Stockholm 007.JPG

Idag har jag gjort något väldigt speciellt! Jag har lekt turist och åkt på sightseeing runt vår stad på en guidad tur. Eventansvarige Anna panna (som för övrigt har en väldigt trevlig blogg Smilingmom) kläckte idén och manade på oss andra ladies att vi skulle bli lite mer kulturella. Jag älskar ju att vara kulturell och måste erkänna att jag var tusen gånger bättre på det under min tid i Helsingborg och i början i Stockholm. Då var teater, opera, balett och annat ständigt inbokat, (museum har dock aldrig varit min grej). Hur som helst ett litet RLC-event mitt på dan (vårt första dagsevent?) i just nu sjukt turisttäta Stockholm. Svensson, Jonsson, Thörnberg, jag och Johansson åkte 90 minuter runt staden. Bekräftade dock att det var en stad jag kände till och nä kan inte påstå att det var superduper. Däremot efterföljande lunch där även Snäckstar slöt upp på Café Milano, den var god! Väldigt god.

Såg lite känningar på stan och jag vinkade hejvilt till en specifik person, som inte blev riktigt klok på varför jag satt i en turistbuss. Måste ringa honom och förklara. En jäkla massa hästar eskorterade oss en bit på Birger Jarlsgatan. Träning inför bröllopet såklart.

Anna Benson Stockholm 009.JPG

Anna Benson Stockholm 013.JPG

Anna Benson Stockholm 017.JPG

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories