Ibland är smärtan föööör stor

juni 17, 2010

Foto0064.jpg

I måndags var jag och lasade mig hos Globen Laserklinik och bästa Mimmi. Trots hennes sköna inställning och lättsamma sätt är jag alltid supernervös när jag smyger in på kliniken. Så även i måndags. Mimmi säger att jag är den mesigaste kunden de har… Helt okej tycker jag. Jag lasade mig under armarna igen för att slippa använda rakhyvel eller dylikt på 10 år. Tanken var att jag skulle fortsätta behandlingen lite här och där men nope jag fick nog. Klarar helt enkelt inte av smärtan och inte långt ifrån tårana drog jag på mig byxorna igen. Jag hatar smärta verkligen. Fy fan. Hellre har jag en regnskog mellan benen, även om så inte är fallet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories