I skrivarstugan i Småland

november 20, 2011

Nu är jag på plats i mitt underbara sommarhus i Ragnabo, Småland. Sommarhus är egentligen dumt att kalla det eftersom det är minst lika härligt så här års. Jag älskar att vara här och är så evigt tacksam att det här stället finns. Tog en promenad längs vattnet i dimman. Verkligen ruggigt. Alla båtar utom tre var uppplockade på land. Så även min lilla eka. Måste köpa en motor till sommaren. Det är så tyst och fridfullt. Inte en granne är här just nu. Jag tycker faktiskt att alla årstider har sin charm.

Just nu eldar jag för fullt och sitter och skriver på min tredje bok “Why not” medan skön pianomusik spelas i högtalarna. Jag är här för att skriva. Ska stänga in mig hela veckan. Kommer inte göra något annat. Förutsättningarna kan inte bli bättre. Och snart ska den vara klar. Håll tummarna. Det ska bli otroligt kul att släppa denna entreprenörsbok och förhoppningsvis kunna inspirera och motivera några därute. Kommer du att läsa?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories