I mitt fall går det snabbt

juni 19, 2014

IMG_5845

Nu sitter jag i soffan och bloggar och Johanna skriker högt bredvid då Uruguay precis gjorde mål mot England (2-1). Hon har tippat och är fotbollstokig. Jag gillar ju också fotboll men vi är liksom inte riktigt på samma nivå… 🙂 Vi åt så gott i kväll. En massa goda delikatesser. Mest från Italien. Men också gotländska sparris. Mm jag dör vad gott. Ja, man säger så.

Fick ett pissigt besked idag. Blev lite ledsen. Men inser ändå att motgångar snabbt blir till något annat och hur snart man kavlar upp ärmarna och kommer igen starkare än någonsin. I mitt fall går det snabbt vilket jag är väldigt glad för! Och säljer man en julgran så här innan midsommar blir man ju ännu gladare. Imorrn åker vi till Norrköping och firar midsommar. Var firar ni om ni nu firar? Alla gör ju inte det. Min far till exempel som ju är i jordgubbsbranschen. Pratade med en känd krögare idag som ser det som personalvård att stänga på midsommar. Tyckte det var lite kul tankesätt. Nu ska jag ta en lång dusch innan jag somnar som en stock…

IMG_5846 IMG_5849 IMG_5848

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories