I maj kommer min nya bok!

mars 3, 2016

Jordgubbsboken

Hej finingar! I maj kommer Jordgubbsboken – ja ni kan ju gissa vad den handlar om. Och visst blir man lätt sugen på sommaren!? Känns otroligt kul att släppa denna! Jag är ju uppvuxen i jordgubbslandet…och har plockat ett antal. Boken är dokumenterad hemma i Siggesbo på pappas odlingar med just pappa i fokus. Sååå vackra bilder av världens bästa Johan Lygrell som lyckades fånga ljuset och alldeles fantastiska moments.

I boken möter du också det fina bärplockarna som jag har vuxit upp med. Mina bästa vänner om somrarna. Vi firar även midsommar på min gamla fotbollsplan med mina systerbarn Edvin, Ebba och Elin. Med munnen fulla av jordgubbar. Magiska bilder.

Vill ni ha ett signerat exemplar så kan ni beställa här på hemsidan. 199 kr + frakt 32 kr. Ni får den i vanlig ordning före alla andra.

Jordgubbsboken är i samma serie som succéboken Granboken. Och just det boken är redan “inslagen” i ett etui och passar perfekt som sommarpresent 🙂

Ser fram emot era beställningar. Kram Anna

Och för alla er som hört av och som så fint vill att jag ska skriva en ny roman. Den är också på gång. Snart. Ni får gissa vilken bokstav?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories