I love it here!

november 15, 2009

 

Miami 2009 008

Vilken underbar dag! Jag vet knappt var jag ska börja… Morgonen började med att jag flyttade in i min lägenhet. Packade upp allt och dammade av allt. Eva hade varit stolt om hon sett mig. Hängde upp aaaalla kläder. Tack gode gud för alla galgar. Och ja, 12 klänningar känns lagom. Däremot är ju jackorna och byxorna väldigt överflödiga. Men what a fuck. Hittade en bokhylla som får fungera som skohylla… Blev en del skor. Mkt sportskor golf, tennis, löpning men mer (bilder kommer). Övetalade sovande (och bakfulla) Dara att träffa mig kl 11. En tjej från New York som skulle flytta hem och börja jobba (läs sluta festa). Trevlig! Gav henne $100 för hennes cykel. JAG ÄR SÅ LYCKLIG för den! Blå och fin. Hittade den på Craiglist. Fick pakethållaren i handen. “Here you go! I never used it and I don’t know what it is for”. Thank u. Cyklade stoltare än stoltast ner för Washington Avenue och hälsade på min cykelkompis som skruvade dit pakethållaren och utrustade min fina cykel med ett monsterlås. Han justerade även sadeln som hunnit ge mig träsmak. Provade herr cykel efter det och känner fortfarande träsmaken. Men som i alla relationer tar det lite tid innan vi har anpassat oss för varandra. Vi kommer få det bra ihop jag och herr cykel. Tror jag är försälskad.

Visst, det är kul när folk skriker “Woah baby” eller andra trevliga fraser som gör att leendet blir bredare än bredast. Detta händer väääldigt ofta här och inte bara mig misstänker jag. MEN när de ropar “Baby how much?” då har det gått liiite för långt. Inte för att mina kläder är särskilt avslöjande (?) eller för vågade nä det är bara så det är. How much!? På beachen skiter jag numera i alla kameror. Men det är makalöst som min mormor hade sagt. Kameror överallt och ogenerat knäpper de bilder hejvilt.

Idag har jag sett två Rolls Royce! Sååå häftiga bilar! En filminspelning men hann ej ta någon bild :(. Händer massor här! I torsdags var det ett mord här. En död kropp hittades i sanden. Scary. Såg det på nyheterna.

Fina Samuel, min f.d. kollega på Kungsängen Golf Club, meddelande att han intar min soffa i december! JAAAA! Så kul! Lär bli en del golf den veckan då han är banchef hemma och slår längre än Tiger. Välkommen Samuel! Så kul!

Underbara Tummen ringde idag, min extra pappa i Stockholm. Blev superglad! Han kollar posten åt mig och vattnar blommorna och kliar allt levande under hakan på Mosebacke. Första gången på en vecka som jag pratar svenska. Men svenskan är vanligare här än vad man tror och jag hör den varje dag. RLC är på utflyttningsfest hos fröken Ahlkvist ikväll. Hoppas ni får kul! Maria, jag är där i tanken. Grattis också till Råå BTK som idag gick upp i serieledning i damernas elitserie.

Efter en låååång dag på beachen (framsidan är nu som baksidan igår) cyklade jag och köpte lakan och grejer. I natt blir det premiär i lägenheten! Massor folk på beachen idag. Helg. Här är det lördag och jag sitter här på ett helt underbart ställe som heter Clevelander på Ocean Drive. Ocean Drive och Lincoln Road är de två gatorna som gäller. Ja, absolut delar av Collins Avenue också med Delano and more. Hur som helst sorry om jag stavat Lincoln utan l tidigare. Sitter och avnjuter en Mojito och världens bästa sallad. Lär nog bli en och annan drink ikväll. Så härligt och underbart. Hela SoBe har WiFi. This is America. Därför valde jag inte öst och Thailand etc. USA är liksom lite som vi och till och med före, if you know what I mean. Träffade veckans tredje Jeff. En amerikan från Ohio, som gillar Europa och då främst Italien. Trevlig. Vanligt namn…

Jag njuter till fullo! Det är varmt! Folk är glada och skrattar och skrikpratar och dansar till underbar musik. Och här är jag. I love it here. This is life.

P.S Ledsen om en massa beachbilder dyker upp varje dag men jag bara älskar dem och det är ju så det är här. D.S.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories