I got beaten

november 2, 2010

Foto0879.jpg

I morse kl 08.00 servade vi igång dagens match. Ian börjar bli mycket bättre och idag fick jag se mig besegrad. Det är andra gången nu. Inte alls ok. Gissa om han var glad? Skön start på morgonen. Lite jobb nu sen ska jag ut i solen. Inte solat på flera dar. Har faktiskt tre kepsar som jag varierar mellan men uppenbart att jag alltid lyckas fånga denna på bild. Nike I need more caps!

Igår kväll var jag på “Prime 112” på Ocean Drive. Grym restaurang och underbara Micke med familj stod för sällskapet. Supermysigt och welcome back Micke! Today is gonna be a good day.

Grattis till Sofia Arvidsson som vann en stor tävling i Frankrike. Well done! Tennis såklart.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “I got beaten

QueenKatarina / november 2, 2010

Då jag var liten och bodde i Zambia så spelade vi mycket tennis, det var roligt. Även mot dom vuxna hade vi yngre matcher. tummen upp.

Svara

    Anna Benson / november 2, 2010

    Kul! Jag älskar tennis. Tack för att du läser Katarina!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories