I found it.

juni 1, 2012

Igår var jag förbi Valerie Aflalos fantastiska showroom och kontor i Lärkstaden. Bara kontoret var to die for. Valerie gör otroligt vackra kreationer och jag har den stora äran att få bära en av dem nu på tisdag på min bokrelease. Eller om jag ska vara helt ärlig två av dem… You will see. Skulle kunna stannat där i evigheter då jag hittade det ena efter det andra. Det var extra kul att se hur de fina kläderna utvecklas från ax till limpa med skisser och dylikt på väggarna till det stora showrummet där allt hänger. Valerie har en helt egen butik i Moodgallerian också. Kika får ni se, man blir helt såld.

Jag vill alltid ha saker som är lite unika och som helst ingen annan har. I found it.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “I found it.

Mona / juni 1, 2012

Lyllo dig…..!!! Älskar när man hittar saker som ingen annan har.
Trevlig helg

Svara

  Anna Benson / juni 2, 2012

  Eller hur! Det unika är fantastiskt. Jag gillar det.

  Svara

Malenami / juni 4, 2012

Vackert, vackert!

Svara

Nina / juni 4, 2012

Jag säger det samma! vilka fantastiska kläder, underbara! Jag var där med vilda bebisaen o du var vacker i allt. Spännande se bild 🙂

Svara

  Anna Benson / juni 4, 2012

  Tack fina Nina! Vad gullig du är. Japp imorrn smäller det. Får vi ses om det funkar… 🙂

  Svara

Latest comments

Archives

Categories