I drottningens palats och vinet utan namn

juni 12, 2014

IMG_5767

På kvällen igår gick vi runt och strosade i den lilla orten Balchik (som ligger väldigt nära Thracian Cliffs). I Balchik hade den romänska drottningen sitt sommarpalats och det kikade vi på. Trädgården var underbar. inte som Drottningholm men ja ni fattar lite läckrare än den man har hemma… Mängder av sorters rosor och en hel avdelning med bara kaktusar som man för övrigt gräver upp varje vinter så att de överlever. Jag kånkar runt min systemkamera och fotar en massa. Väldigt kul! Så ledsen om det blir vääääldigt många bilder. Hope u like it?

En otroligt karismatisk kvinna hade vinförsäljning av sina mycket mycket speciella viner där i trädgården. Det var massor folk och hon var otroligt speciell. Hennes viner gjordes verkligen med hjärtat berättade hon och hon hade den ena historien efter den andra. Hon arrangerade vinprovning för alla oss journalister och vi testade viner “without a name”, “crazy wine” med flera. Jag köpte med mig två flaskor. Alla vinerna hade en ingrediens av honung. Ja, ni hör. Men jag måste säga att de var inte dumma alls de två jag köpte med. Får se om jag är ensam om att tycka det…

Nu väntar middag. I natt flyger jag hem…

IMG_5720 IMG_5728 IMG_5726 IMG_5764 IMG_5727IMG_5738IMG_5739IMG_5760IMG_5761IMG_5753 IMG_5771

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories