I Bajenland en helt vanlig måndag

augusti 30, 2010

Foto1183.jpg

Ikväll hade jag egentligen helt andra planer men jag hamnade på Fredrik Berlings vespa och VIP-avdelningen på Söderstadion. Kul hur spontant knasigt det kan bli ibland. Ville verkligen hinna med en fotbollsmatch innan jag åker till USA. Jag är ju egentligen AIK:are så att Bajen spelade 1-1 rörde mig inte så mycket. Passade på att prata skit med Äpplet och Grönis samt den gamle boxaren George Scott i pausen. Äpplet och jag är fina vänner! Fina Freddie boy har världens roligaste vespa som jag körde hem på hela vägen från Globen. Kul! Nu ska jag packa för 6 månader. Och imorrn händer det grejer här hemma!

Foto1184.jpg

Foto1187.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories